Ladda ner praktiska tips och råd inför resan här:

BOKA DIN RESA

 

Vid varje resa finns en länk till vårt bokningssystem online. 

 

Det går även att boka alla resor via detta BOKNINGFORMULÄR att ladda ner och fylla i. Skickas till Manuel@inwildperu.com.

 

Ladda ner bokningsvillkoren här som pdf.

 

BOKNINGVILLKOR
Vänligen ta del av följande information, när du bokar resan godkänner du följande resevillkor.

 

- Boka din resa i online vårt bokningssystem. Länk finns på resans sida på hemsidan.

 

- Alternativt ladda ner bokningsformuläret från vår hemsida. Skicka via mail till Manuel@inwildperu.com i samband med betalning av bokningsavgiften

 

- Betala bokningsavgiften 5000 kr för att reservera din plats. Innan bokningsavgiften är betalad kan vi inte garantera plats på resan.

 

- Se på vår hemsida för respektive resa hur många personer som är minimum för resans avgång.

 

Betalsätt bokningsavgift:
- Med kort online via Paypal i bokningssystemet. Alternativt be om Paypal-betalningsförfrågan.

 

Resterande belopp:
- Betalas på faktura i en eller två delar.
- Vid bokning ange per email hur du önskar att fakturan skall utfärdas.
- Förfallodatum enligt överenskommelse beroende på hur lång tid i förväg resan bokas.
- Betalning av faktura om du befinner dig utanför Sverige begär att betala med kort via en Paypal-länk eller använd nedanstående bankinformation för internationell transaktion.

 

Bekräftelsedatum:
- Varje resa har ett bekräftelsedatum som står angivet på vår hemsida eller enligt överenskommelse vid skräddarsydda resor.
- OBS! köp inga flygbiljetter förrän resan är bekräftad. Vi erbjuder ingen kompensation för detta.
- Om resa bokas efter bekräftelsedatumet ska resans totala belopp betalas inom 15 dagar.

 

Slutdatum:
- Om resa bokas efter slutdatumet skall resans totala belopp betalas omgående.
- Återbetalningar är ej möjliga efter att resans slutdatum har passerats. Vänligen kontakta ditt försäkringsbolag för kompensation.
- Om den kompletta betalning inte infinner sig hos oss senast på resans utsatta slutdatum förlorar du din plats på resan och bokningsavgiften, som i detta fall ej återbetalas.
Avbokningar:
- Du har möjlighet att avboka resa och återfå betalt belopp fram till resans slutdatum.
- 10% av resan totala pris är avbokningsavgift som dras av från återbetalning av bokningsavgiften.

Vid inställda avgångar:
- Om resan ställs in av arrangören är du berättigad till full återbetalning utan avgifter.
- Vi erbjuder ej kompensation för betalda flygbiljetter, vänligen beställ inga flygbiljetter förrän resans avgång är bekräftad. Se resans beskrivning på hemsidan för gällande datum.

 

Undantag från ovanstående villkor för Inkaleden, Galapagos och Perus högsäsong (juni-augusti):
- Bokar du Inkaleden eller en resa under högsäsong ska resans totala belopp senast vara betalat inom 30 dagar från bokningstillfället eller inom överenskommet datum.
- Om resa bokas inom två månader under högsäsong reserverar vi oss rätten att justera resans program pga vid fullbokade hotell, slutsålda biljetter mm. Om stora ändringar behöver göras kommer du att meddelas.
- Återbetalningar vid avbokningar är begränsade.
- I vissa fall kan del av resans belopp vara återbetalningsbart om du har bokat en kombinationsresa, vänligen konsultera vid bokningstillfället.
- Kostnad för Inkaleden är aldrig återbetalningsbar.
- Vid resor till Galapagos gäller begränsade återbetalningsmöjligheter, vänligen konsultera vid bokningstillfället.

 

VIKTIG INFORMATION:
- Reseförsäkring och avbeställningsskydd bör du ordna med ditt försäkringsbolag. Vi säljer inga försäkringar. Du bör ha din försäkringsinformation tillgänglig under resans gång.

 

- Vid händelser utanför vår kontroll, exempelvis förseningar som kan innebära extrakostnader för hotell eller transporter är du ansvarig att stå för kostnaderna. Du kan begära ersättning från försäkringen, vi kommer att se till att du har den nödvändiga informationen i form av kvitton eller dylikt.

 

- Kostnader för aktiviteter som inte står angivna i reseprogrammet tillkommer, du kommer att informeras innan om du önskar att delta eller inte.

 

- Vid ankomst ber vi dig ange ett kontaktnummer vid nödfall.

 

- För din egen säkerhet ålägger vi dig att alltid respektera och följa reseledarens eller guidens rekommendationer. Om du inte följer dem bär vi inget ansvar för om något skulle inträffa.

 

- Alla aktiviteter under resan är valfria, väljer du att inte delta finns ibland alternativ som du kan välja. Ev. extrakostnader i dessa fall ingår inte.

 

- Känner du dig osäker på om du kommer att kunna delta vänligen meddela reseledaren eller guiden innan aktiviteten börjar.

 

Med reservation för ändringar i reseprogrammen.

 

  • Om du har bokat en resa med inkaleden behöver vi en kopia av ditt pass. Ta en bild eller scanna in ditt pass och skicka en kopia till oss på e-post. All din personliga information behandlas konfidentiellt och lämnas aldrig ut till tredje part.

  • Ditt försäkringsbolag bör erbjuda dig en reseförsäkring som du kan använda i fall av avbokningar. Kontakta dem för mer information. Vi kommer att förse dig med de dokument som behövs för att få ut försäkringen.

  • Om du betalar från det konto i banken som du har ett Visa eller Mastercard kopplat till kan du även ha möjlighet att ta del av bankens reseförsäkring och avbeställningsskydd. Vänligen kontakta din bank för deras villkor. 

 
Flyginformation
 
Flyger du från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn rekommenderar vi att flyga med KLM via Amsterdam till Lima. Om du bokar i god tid brukar priserna ligga på cirka 9000 kr tur och retur. 
 
Sök flygbiljetter på SKYSCANNER 
 
Alternativ reserutt är direktflyg från Madrid till Lima med Air Europa, Iberia eller LAN. I sökningen behöver du då ange avreseort Madrid. Till Madrid kan du flyga med Ryanair eller Norwegian. 
 
Air Europa, Ryanair och Norwegian är i samma terminal i Madrid T1. Iberia, LAN och Avianca är i terminal T4. Däremellan går bussar, man bör ha god tid på sig om man flyger från T4 då det tar ca en halvtimme att ta sig mellan check-indiskarna och gatearna. T1 är mycket mindre och det går snabbare att ta sig igenom.
 
Vi har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet.
 
 
 
KONTAKT:
Välkommen att ringa eller skicka oss ett mail för att boka en resa.
Manuel Mori Manuel@inwildperu.com (English and Spanish)