OM OSS

Lär känna oss lite närmare!
OM OSS

 

In Wild Peru består av Manuel Mori Marquez från Iquitos, Peru. Sprungen ur passionen för naturen och kulturen i Manuels hemland såg resebyrån In Wild Peru dagens ljus i januari 2013. Manuel har jobbat i tio år som guide i Amazonas djungel och har stor kunskap om turism och värdskap.  

Vårt arbete grundas på två stöttepelare. Den första är att verkligen förmedla en oförglömlig upplevelse till våra kunder. Vi vill beröra på djupet och skapa minnen för resten av livet. Vi önskar dela med oss av den kunskap vi själva och våra kunniga medarbetare på plats besitter om landet, naturen, historian och kulturen. Att resa handlar om att vidga sina vyer och få ökad förståelse för vår planet!

Vår andra stöttepelare är naturen och vår brinnande önskan att bevara vilda djurs naturliga tillvaro. Våra kunder besöker under resans gång projekt som arbetar aktivt och framgångsrikt med hållbarhet och forskning i olika delar av Peru. Genom att göra dessa projekt till en del av vår verksamhet och att bara välja de bästa samarbetspartners ger vi våra kunder den bästa servicen som samtidigt hjälper naturen och dess invånare.

 

Våra resor är för dig som söker det lilla extra. För dig som vill komma närmare det genuina Peru, möta lokalbefolkningen och möta den vilda naturen. Vi gör vårt yttersta för att du ska få den bästa möjliga service och minnesvärda upplevelser under din resa med oss. Varmt välkommen att kontakta oss.

"VÅR KÄRNA ÄR VÅR PASSION FÖR NATUREN OCH VÅRT LÖFTE ÄR ATT BEVARA DEN"

 

Ring oss på Skype:

Manuel.inwildperu

Ditt meddelande har skickats.